Alpasion_wine_lodge_vineyards_2018_reuni

Heerlijke wijnen, duurzaam geproduceerd, volgens biologische normen

Alpasión Private Selection 2013

Onze top wijn, minstens 18 maanden gerijpt in Franse Bordeaux-stijl vaten, is een blend die elk jaar van samenstelling wijzigt. Het is een krachtige volle wijn met complexe aroma’s en zoete smaken van rijpe pruimen en bramen.

 

Alpasión Grand Chardonnay 2018

Met trots presenteren wij deze nieuwe telg in het assortiment. Krachtige en volle Chardonnay,12 maanden gerijpt in Franse eiken vaten. Elegante fruitsoorten, gemiddelde zuurgraad, perfect in balans en heerlijk te combineren met visgerechten.

Alpasión Grand Malbec 2016

Ons paradepaardje en 2/3 van de productie. Na gedurende 10-12 maanden rijping op Bordeaux-stijl vaten heeft deze wijn zich krachtig en vol ontwikkeld. Fruitig met hints van cacao en vanille.

Alpasión Grand Cabernet Franc 2016

In 2020 onderscheiden met een gouden medaille tijdens de London Wine Competition. Moderne en innovatieve wijn. Als eerste indruk volle neus, fruitig met tonen van groene peper en rijpe aalbessen.

Alpasión Grand Petit Verdot 2014

Deze drijf kan bij het produceren van een top wijn het verschil maken tussen fantastisch en fabuleus. Door de tannines zeer goede bewaarwijn. Deze 100% Petit Verdot-wijn is zacht in de mond met volle smaak van rood fruit. Een absolute aanrader!

Alpasión Malbec 2016

Slechts 25% van deze wijn heeft in eiken vaten gelegen. Door beperkte houtlagering minder krachtig dan de Grand Malbec. Het belangrijkste kenmerk van deze wijn is het verse fruit; het is de puurste uitdrukking van ons terroir.

Alpasión Cabernet Sauvignon 2018

Beperkte rijping op houten vaten. De rijpheid van de vruchten is de meest bijzondere kwaliteit in deze wijn. Het kleine percentage eiken voegt complexiteit en balans toe.

WhataboutMe? Malbec 2016

 

Dit is onze instap Malbec. Het is de perfecte ‘every day’ rode, lichte en fruitige wijn. Makkelijk en soepel te drinken.

WhataboutMe? Sauvignon Blanc 2019

Zeer aangenaam door de grote mate van frisheid en knapperigheid. Puur de smaak van Sauvignon Blanc, als aperitief en begeleider van gerechten. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

©2020 by Alpasión Nederland. Realisatie door Statisfied.

Alpasión Nederland

Adres: Sterkselseweg 6

Postcode: ​6026 EB  Maarheeze

Email: info@alpasion.nl

Telefoon: +31 657699345

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!