top of page
Webshop

Onze wijnen zijn te koop vanaf €9,95 (incl. BTW) per fles! Gratis verzending voor een doos binnen NL

Mocht u speciale wensen hebben zoals een doos bestaande uit een samenstelling van meerdere wijnen of zelfs maar één fles, neem dan contact met ons op!

Alpasion_wine_lodge_vineyards_2018_reuni

Heerlijke wijnen, duurzaam geproduceerd, volgens biologische normen

Alpasión Private Selection 2015

Onze top wijn, minstens 18 maanden gerijpt in Franse Bordeaux-stijl vaten, is een blend die elk jaar van samenstelling wijzigt. Het is een krachtige volle wijn met complexe aroma’s en zoete smaken van rijpe pruimen en bramen.

 

tim-atkin.png
wine-enthusiast-1.png
logo-footer.png

91p / 2013         91p / 2012          Gold / 2011

Alpasión_Private_Selection.png

Alpasión Grand Malbec 2018

Ons paradepaardje en 2/3 van de productie. Na gedurende 10-12 maanden rijping op Bordeaux-stijl vaten heeft deze wijn zich krachtig en vol ontwikkeld. Fruitig met hints van cacao en vanille.

tim-atkin.png
DECANTER_WHITE.png
wine-enthusiast-1.png
robert.png
wslogo.png
Alpasión_Grand_Malbec.png

90p / 2014                Gold / 2012                 90p / 2013

    90p / 2011                  92p / 2014

Alpasión Grand Petit Verdot 2019

Deze druif kan bij het produceren van een top wijn het verschil maken tussen fantastisch en fabuleus. Door de tannines zeer goede bewaarwijn. Deze 100% Petit Verdot-wijn is zacht in de mond met volle smaak van rood fruit. Een absolute aanrader!

Alpasión_Grand_Petit_Verdot.png

Alpasión Cabernet Sauvignon 2019

Beperkte rijping op houten vaten. De rijpheid van de vruchten is de meest bijzondere kwaliteit in deze wijn. Het kleine percentage eiken voegt complexiteit en balans toe.

Alpasión_Cabernet_Sauvignon.png

Alpasión Grand Pinot Noir 2019

 

De Pinot Noir is 12 maanden lang gerijpt in Franse eiken vaten. Deze wijn toont frisse aroma’s van rood fruit, bosbessen, kersen en framboos maar ook pittige tonen van groene peper, kruidnagel en kaneel. En om het af te maken, een vleugje munt.

pinotnoir.png

WhataboutMe? Sauvignon Blanc 2020

Zeer aangenaam door de grote mate van frisheid en knapperigheid. Puur de smaak van Sauvignon Blanc, als aperitief en begeleider van gerechten. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

WhataboutMe? Sauvignon Blanc.png
gin_bottleshot.png

Alpasión Gin

De Alpasión gin wordt gedistilleerd in kleine moderne koperen ketels die speciaal ontworpen zijn voor premium distillatie. De plantaardige ingrediënten van de gin zijn 100% natuurlijk en geweekt in alcohol dat is gemaakt van Argentijnse granen. Het water komt uit puur natuurlijke bronnen in het Andesgebergte.

Alpasión_Grand_Cabernet_Franc.png

Alpasión Grand Cabernet Franc 2019

In 2020 onderscheiden met een gouden medaille tijdens de London Wine Competition. Moderne en innovatieve wijn. Als eerste indruk volle neus, fruitig met tonen van groene peper en rijpe aalbessen.

tim-atkin.png
london wine comp.png

89p / 2015          Gold / 2020           

Alpasión_Malbec.png

Alpasión Malbec 2019

Slechts 25% van deze wijn heeft in eiken vaten gelegen. Door beperkte houtlagering minder krachtig dan de Grand Malbec. Het belangrijkste kenmerk van deze wijn is het verse fruit; het is de puurste uitdrukking van ons terroir.

tim-atkin.png

91p / 2015         

Alpasión_Grand_Chardonnay.png

Alpasión Grand Chardonnay 2020

Met trots presenteren wij deze nieuwe telg in het assortiment. Krachtige en volle Chardonnay,12 maanden gerijpt in Franse eiken vaten. Elegante fruitsoorten, gemiddelde zuurgraad, perfect in balans en heerlijk te combineren met visgerechten.

WhataboutMe? Malbec.png

WhataboutMe? Malbec 2020

 

Dit is onze instap Malbec. Het is de perfecte ‘every day’ rode, lichte en fruitige wijn. Makkelijk en soepel te drinken.

DECANTER_WHITE.png

Bronze 88p / 2015         

bottom of page